Xtreme Lashes - ripsien pidennys

Maailman suosituin ja laadukkain ripsien pidennys Xtreme Lashes on saapunut Yhdysvalloista Suomeen! Ainoana Rovaniemellä Kauneushoitola Chantalista. Pitkät, kaartuvat, kauniit ja luonnollisen näköiset ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai ripsipermanenttia - joka päivä, aamusta iltaan.

Haluatko testata ripsien pidennystä? Xtreme Lashes Demo Set on testaustarkoitusta varten. Demo Set on täyttä Xtreme Lashes -settiä edullisempi, koska ripsiä laitetaan vähemmän.Ripsien pidennyksiä varten suunnitellut rajauskynät - Xtreme Lashes Glide Linerit! Erinomainen pysyvyys, vahva pigmentti, jonka lisäksi tuote on suunniteltu ripsienpidennyksiä varten. Kokeile tuotetta, jonka laista et ole ennen kokenut!


Kauneushoitola Chantalista saatavissa värit:


  • Black (musta)
  • Xpresso (ruskea)
  • Plum (violetti)

Xtreme Lashes® Protective Coating – Xtreme Lashes ripsien pidennysten hoitoneste (10ml)
Hoitoneste luo kiiltävän pinnoitteen Xtreme Lashes® ripsien pidennyksille ja pidentää ripsien pidennysten kestoikää. Tuotetta ei tule käyttää ensimmäisten 24tunnin aikana ripsien laitosta, jotta liimasidos ehtii kuivua kunnolla. Hoitoneste auttaa muotoilemaan ja pitämään ripset halutussa asennossa hiuslakantapaan, mutta ripsien pidennyksille tarkoitetulla aineella, jota levitetään pienellä harjaksella. Suosittelemme käyttämään tuotetta 1-2 kertaa viikossa. Pinnoite suojaa ripsien pidennyksiä ja estää pölyn ja lian tarttumista Xtreme Lashes® -ripsiin. Xtreme Lashes® Protective Coating -suojanesteestä on tullut erittäin suosittu tuote ripsien pidennysten alalla.